Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak mě kupovali

23. 3. 2008

ObrazekTak tady vám stručně popíšu jaké to bylo když mě kupovali:-)

Panička mě koupila 24.listopadu 2007 ve zverimexu jménem PetCenter.Zrovna jsem běhal po kleci s ostatními morčaty když k naší kleci přišla pani prodavčka a zeptala se mé budoucí paničky která tam byla s ní jaké chce morče.A ona řekla:To zrzavo bílé (to jsem byl já! )Tak se mě pani prodavačka pokusila chytit,ale nebylo to tak jednoduché!Běhal jsem po kleci a zuřivě se vysmíkal.Nakonec mě ale přece jenom chytila.Dala mě do krabice a panička za mně zaplatila 150 kč.Bylo to sice hodně,ale panička do tedˇ říká že ty peníze za mně stojí.No,potom mně nesla domů.Hrozně jsem se bál.Doma mně dala do klece a já zmizel v domečku.Ven jsem se odvážil až v noci.Začal jsem prozkoumávat klec a docela se mi zalíbila.No,a potom jsem byl stále ochočenější a ochočenější, až jsem se s paničkou úplně skamarádil:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj=)

(LUCKA, 17. 10. 2009 11:21)

ahoj maš velmi pekne morče a podobne jako mam ja ale je tu jeden rozdil moje morče stalo 50 kč

AHOJKY

(monika, 18. 1. 2009 15:27)

jen tak pro zvědavost jak si přišla na jméno Čiko.JA jsem dala mojí Žofince takové jméno protože když jsem byla malá tak jsem nejraději koukala na pohádku žofka ředitelkou zoo.

perfeknti

(týna, 21. 7. 2008 21:43)

jak je flekatej a jak má tu rezatou barvu to má podobnou jako mojee morčátko flíček

www.zakrslikralik.estranky.cz

(Sofča, 22. 4. 2008 16:04)

U nás stojí morčátka 50 KČ a rozety 60 nebo 70 :) Ale Čiko je vážně náádhernémorče!! myslím to úúpa vážně! Je prostě boží!! hned bych brala stejné morčátko! :D (mno spíš podobné :D:D ) Ale vážně se mě děsně mooc líbí!! :) Fakt božííí!!